Vacatures

Ben jij een gedreven frontender die vol energie elke uitdaging aangaat?
Solliciteer dan bij Divotion.

Ben jij onze nieuwe Frontend Developer?
Divotion is een dynamisch, innovatief en groeiend bedrijf dat zich volledig focust op frontend development.

Ben jij onze nieuwe Frontend Developer?

Divotion is een dynamisch en innovatief bedrijf dat groeit! Daarom heeft ons bestaande team van gedreven en kundige frontend developers uitbreiding nodig. Wij kunnen jouw energie en skills daarom goed gebruiken.

Als wij het hebben over JavaScript, HTML & CSS, Vue.js, Angular, React en responsive dan weet jij precies wat wij hiermee bedoelen. Frontend is je passie, misschien stiekem zelfs een obsessie. Je weet met de juiste aanpak en de beste technische tools een oplossing te bouwen die werkt. Je begrijpt dat een ultieme applicatie er fantastisch uit moet zien. Maar je weet ook dat een mooie applicatie met bugs kansloos is. Bij jou staat een ultiem gebruiksgemak voorop en is techniek een middel om mens en oplossing aan elkaar te binden. Ook heb je oog voor een oplossing die op de langere termijn te onderhouden is.

Samenwerken

Als frontend developer bij Divotion ben je de technisch specialist die verantwoordelijk is voor de realisatie van serieuze (web)applicaties. Je bent daarnaast de verbinding tussen de creativiteit van de visual designer, de techniek van de backend developer en de wensen van de klant. Hierbij combineer je je kennis van development, architectuur en design. Maar je bent ook een speler in het team van de klant. Want alleen als je je goed kunt verdiepen in de vraag van de klant, kun jij samen bouwen aan de beste online oplossingen.

Er mag gelachen worden

En dat hoeft echt allemaal niet zo serieus. Wij houden namelijk van een informele sfeer. Hier mag best gelachen worden. En dat doen we ook, want wij doen gewoon het allerleukste werk. Dus laten we verder niet moeilijker doen dan het is: we zoeken eigenlijk gewoon leuke, gedreven, goedlachse collega’s! BEN JIJ DAT?

Groeien

Samen met jou groeien we door de kennis die we opdoen tijdens projecten, met elkaar te delen. Maar ook door van topexperts van bijvoorbeeld ons zusterbedrijf JDriven en uiteenlopende gastsprekers te leren. De techniek staat namelijk nooit stil. Dus wij ook niet.

Word jij onze
nieuwe collega?

Neem contact met ons op!

Contact